Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Hrvatski povijesni muzej ima pravo u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga modificirati ili ukinuti ove web stranice i web servise, sa ili bez prethodne obavijesti.

Bilo kakve izmjene i dopune ovih Uvjeta korištenja neće biti važeće ako iste nisu objavljene od strane Hrvatskog povijesnog muzeja na ovim web stranicama. Svaka izmjena objavljena na ovim web stranicama, od strane Hrvatskog povijesnog muzeja odmah postaje važeća, a svako daljnje korištenje ovih web stranica i ponuđenih web servisa podrazumijevat će Vaše prihvaćanje izmijenjenih odredbi.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti Internet stranice Hrvatskog povijesnog muzeja www.hismus.hr ukoliko ne krše pravila korištenja.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici www.hismus.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Hrvatskog povijesnog muzeja ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Hrvatskom povijesnom muzeju ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika (tj. u svrhu informiranja te u osobne ili nekomercijalne svrhe) uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na Internet stranicama Hrvatskog povijesnog muzeja www.hismus.hr, o tome je dužan izvijestiti Hrvatski povijesni muzej koristeći e-mail adresu: hismus@hismus.hr.

Hrvatski povijesni muzej će se potruditi održavati informacije na ovim stranicama točnima i novima, ali otklanja bilo kakvu odgovornost za bilo koja potraživanja ili gubitke koji proizlaze iz oslanjanja na sadržaj ovih stranica, tj. ne garantira: da je sadržaj na ovim web stranicama i web servisima oslobođen od pogrešaka ili pogodan za svaku svrhu, da će ove web stranice i web servisi funkcionirati bez pogrešaka ili prekida, da će biti odgovarajući za Vaše potrebe, da implementacija takvog sadržaja neće narušavati patente, autorska prava, zaštitni znak ili ostala prava neke treće strane.

Intelektualno vlasništvo

Svi materijali na ovim stranicama su intelektualno vlasništvo Hrvatskog povijesnog muzeja. Ti materijali se ne smiju kopirati ili reproducirati osim u opsegu potrebnom za on-line pregled istih, osim ako ne postoji mogućnost downloada sa stranica.. Bez obzira na to, možete ispisivati kompletne stranice na papiru za osobnu uporabu.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Hrvatskog povijesnog muzeja i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.U slučaju neovlaštenog i/ili protuzakonitog korištenja sadržajem digitalnog izdanja, Hrvatski povijesni muzej je ovlašten od osobe koja koristi na isti način sadržaj naplatiti korištenje usluge u iznosu koji je propisan u cjeniku usluga.

Hrvatski povijesni muzej se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba. Hrvatski povijesni muzej nema nadzor nad drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Molimo da provjerite njihova pravila privatnosti prije ostavljanja bilo kakvih osobnih podataka na tim stranicama.

Hrvatski povijesni muzej nije odgovoran korisniku niti nekoj trećoj strani za bilo koju nastalu štetu, bila ona direktna ili indirektna, slučajna ili posljedična, povezana ili proizlazeća iz uporabe, pogrešne uporabe, odnosno nemogućnosti uporabe web stranica od strane korisnika. Prihvaćanje ograničenja naše odgovornosti nužan je preduvjet korištenja ovih web stranica.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Hrvatski povijesni muzej se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice.

Hrvatski povijesni muzej može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Hrvatskom povijesnom muzeju.

Hrvatski povijesni muzej će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Hrvatskog povijesnog muzeja na zadovoljstvo korisnika.

Hrvatski povijesni muzej se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Hrvatski povijesni muzej je ovlašten, na zahtjev tijela državne vlasti, dostaviti podatke o korisnicima neovisno o prethodnim odredbama uvjeta korištenja.

Hrvatski povijesni muzej zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja web stranice u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Kontakt za pitanja o zaštiti privatnosti

U slučaju bilo kakvih zabrinutosti ili pitanja vezanih za naša pravila o zaštiti privatnosti ili pitanja o načinu na koji obrađujemo Osobne Podatke, možete nas kontaktirati na e-mail adresu muzeja hismus@hismus.hr. Isto vrijedi i za slučaj pristupa ili ispravaka osobnih podataka, blokiranja ili uklanjanja blokada s osobnih podataka.

Muzej će uložiti sve razumne napore kako bi udovoljio zahtjevima korisnika.

Podrška i pomoć

www.hismus.hr ne pruža svojim korisnicima telefonsku podršku. Pomoć i podršku pružamo isključivo preko e-mail adrese. Uredništvo www.hismus.hr ne jamči da će biti u mogućnosti odgovoriti na sve upite.

Koristeći Internet stranice Hrvatskog povijesnog muzeja www.hismus.hr, potvrđujete da ste pristali na ove uvjete korištenja. www.hismus.hr zadržava pravo da u bilo koje vrijeme bez najave promijeni pravila. Korištenjem Internet stranice www.hismus.hr smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Vlasnik ovih web stranica je:

Hrvatski povijesni muzej
Matoševa 9
10 000 Zagreb

Sve upite koji se odnose na ove Uvjete korištenja možete uputiti na gore navedenu adresu ili nas kontaktirati na e-mail: hismus@hismus.hr

Zahvaljujemo Vam se na posjeti i korištenju naših web stranica.


Na vrh